Haber Detayı
19 Şubat 2016 - Cuma 08:59 Bu haber 765 kez okundu
 
SÖĞÜT: BİZ MİLLİ GÖRÜŞÇÜYÜZ, YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ
Asayiş Haberi


Aydın Saadet Partisi İl Başkanı Ali Söğüt," Evlere, mahallelere ve vatandaşlarımıza yaptığımız ziyaretleri seçimden seçime değil, her zaman yapıyoruz "dedi
Aydın Saadet Partisi İl Teşkilatı ve İlçe Başkanları Bozdoğan’da yemekli toplantıda bir araya geldi.

Aydın Saadet Partisi İl Teşkilatı Bozdoğan SP (Saadet Partisi)İlçe teşkilatı tarafından Burcu Pide Salonunda verilen ikram yemeğine katıldı. Yemeğe SP Nazilli ve Köşk İlçe teşkilatı da tam kadro iştirak etti. Yemek sonrası ilçede esnaf ve kahveleri de ziyaret eden Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Ali Söğüt ve Parti Yönetimi kahvehanelerde vatandaşlarla birlikte çay içerek bir süre karşılıklı olarak sohbetlerde bulundu. Daha sonra Saadet Partisi ilçe teşkilatına geçildi.
Şehitlere okunan Duayla açılışı yapılan toplantıda Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Milli Gazete konuşuldu.Toplantıda "Erbakan Haftası" programının değerlendirilmesi ile birlikte Ankara'ya gidecek olan Saadet Partisi ilçe başkanlarının toplantılara katılımın sağlanması görüşüldü.
Aydın Saadet Partisi İl Başkanı Ali Söğüt, meclisin kendisine çare olamadığına vurgu yaparak vatandaşın derdine nasıl çare bulacaklarını merak ettiklerini ifade etti.
Söğüt,"Bu meclis kendine çare bulamıyor. Vatandaşa nasıl faydası olacak. Aziz milletimizi bir an önce şuurlandırarak ülkemizi ayağa kaldıralım. Milletimizin derdi bizim derdimizdir.14 yıldır iktidarda olanlar ülkemizi adım adım ateş çemberinin içerisine atıyorlar. Ülkenin gidişatı gibi geleceği de parlak görünmüyor. Saadet Partili ve Milli Görüşçüler olarak meclis dışında kalmamıza rağmen yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz.
Milletimizin derdi bizim derdimizdir. Ülke elden gidiyor, toprak kayıyor. Bizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Önümüzdeki süreyi en güzel şekilde değerlendirip, gecemizi gündüze katıp "Milli Görüşü" iktidara taşımalıyız. Ülkenin kurtuluşunun reçetesi Saadet Partisi’dir. Hakkın ve adaletin hâkim olduğu düzen için mücadele ediyoruz. Refah Partisi döneminde halkımızı yanıltmadık değerlerimizden taviz vermedik, vazgeçmedik. Maaşlarda fevkalade iyileştirmeler düzenledik. Maaş alan her kesim huzura kavuştu. Bereket ve bolluk yaşadık. İnşallah yine olacak. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları ve körüklenen kardeş kavgasını, ülkemizin ve vatandaşlarımızın birçok problemi ahlaklı siyaset ile ancak “Milli Görüş” kadrolarının iktidara gelmesiyle çözülebilir "diye konuştu. 
Toplantıda Nazilli SP ilçe başkanı Musa Muça, Bozdoğan SP İlçe başkanı Talha Kayaoğulları ve Köşk SP İlçe Başkanı Abdulkerim Sarıca da yaptıkları konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ?
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
64
62
2
4
20
26
2
Fenerbahçe
57
57
1
9
16
26
3
Trabzonspor
57
52
3
6
17
26
4
Beşiktaş
46
45
5
7
13
25
5
Göztepe
43
30
5
10
11
26
6
Başakşehir
42
44
8
6
12
26
7
Gaziantep FK
33
35
9
9
8
26
8
Kocaelispor
33
23
11
6
9
26
9
Samsunspor
32
27
7
11
7
25
10
Rizespor
30
32
10
9
7
26
11
Alanyaspor
28
28
8
13
5
26
12
Konyaspor
27
30
11
9
6
26
13
Gençlerbirliği
25
28
12
7
6
25
14
Antalyaspor
24
25
14
6
6
26
15
Eyüpspor
22
19
13
7
5
25
16
Kasımpaşa
21
21
12
9
4
25
17
Kayserispor
20
19
11
11
3
25
18
Karagümrük
17
24
17
5
4
26
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
cilt serumu bizim mekan dini chat islami chat islami sohbetler