|
||
| Gençlik Bayramını kutladık | ||
| 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ülkemizde olduğu gibi KKTC ve dış temsilciliklerimizde de törenlerle kutlandı. | ||
| Gündem Haberi | ||
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 107 yıl dönümünde coşkuyla anıldı. Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs 1919 ülkemizde olduğu gibi KKTC ve dış temsilciliklerimizde de anma törenleri düzenlendi. Bozdoğan’da ilk tören, Hükümet Konağı Bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı önünde yapıldı. Bozdoğan Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Adatepe anıta Çelenk koydu. Saygı duruşu ve akabinde İstiklâl Marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 107 yıl dönümü kutlamalarına şehir stadyumunda devam edildi. Konuşmaların ardından öğrenciler şiirlerini okudu ve gösterilerini sundular. Çeşitli müsabakalarda başarılı olan öğrencilere hediyeleri verildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Töreni kutlamasına Bozdoğan Kaymakamı Yunus Emre Polat ve Belediye Başkanı Galip Özel, sivil ve askeri erkân, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
|
||
|
||
| Etiketler: Gençlik, Bayramını, kutladık, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
