Haber Detayı
20 Şubat 2019 - Çarşamba 00:36 Bu haber 325 kez okundu
 
Altıntaş, vatandaştan büyük ilgi görüyor
Asayiş Haberi


Cumhur İttifakı Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Ufuk Altıntaş, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Hafta içerisinde Bozdoğan'ın bazı mahallelerini ziyaret eden  Cumhur İttifakı Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Ufuk Altıntaş, vatandaştan büyük ilgi görüyor. 

Tanışma ve  sohbet nedeniyle yapılan ziyaretler zaman zaman miting havasına bürünürken,  Cumhur İttifakı Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Ufuk Altıntaş, Belediyenin uygulamaları  ve hizmeti ile ilgili    bilgi vermenin bir vazife olduğunu hatırlatarak, Bozdoğan Belediyesinin verdiği hizmetleri  ve   Belediyenin şu an ne durumda olduğunu anlatıyor.

 

 

İşçilerimiz sendikalı olacak

"Bazı art niyetli kişilerin, bizi  işçi düşmanı olarak tanıtmaya, Belediye Başkanlığı Seçimini  kazandığımız zaman  işçileri  işten çıkaracağımızı söylüyorlar" aleyhimizde aslı olmayan propagandalar yapıldığını söyleyen Cumhur İttifakı Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Ufuk Altıntaş,  bizler iyi niyetli, soğukta yağmurda, en zor işlerde çalışan işçilerimize, Bozdoğan Belediyesi'nde her kademede görevi ve yetkisi ne olursa olsun çalışanların hak ve hukukuna saygılıyız. Çünkü biz," kul hakkının ne olduğunu,alın terinin ne olduğunu, gerçekten eve helal ekmek götürmenin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.

İşçi düşmanı olduğumuz algısı oluşturmaya çalışan ve İşçisini düşündüğünü iddia eden Bozdoğan Belediye Başkanı  Sayın Tümer Apaydın, soruyorum;  işçinin dört beş aydır parasını neden ödemiyorsun? İşçinin İkramiyesini neden  vermiyorsun? Yarın mitinglerde yine soracaksın" belediyeden alacağınız var mı" diye. İşten atılma korkusu  ve kaygısı içinde olan işçilerimiz hep bir ağızdan "alacağımız yok " diyecekler.  Bu yalana vicdanı olanlar değil, yalnız sen inanıp mutlu olacaksın. Çünkü zamanı geldiğinde garip guraba dediğin, doğruları konuşmasın diye baskı yaptığın, verdiğin paraya isyan edenlere kapıyı gösterdiğin işçinin oyları ile saltanatını sürdürüyorsun" diye konuştu.

Yapmamız gereken tek iş var. Belediyeye gelmeden, çarşıda pazarda gezen, ne iş yaptığı belli olmayan, sonuçta  bankamatikten maaş alan asalakların bu saltanatlarına son vereceğiz" dedi.   

Cumhur İttifakı Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Ufuk Altıntaş,  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Savaş'ın göreve geldiklerinde  tüm belediye çalışanlarının sendikalı olacağı sözünü verdiğini, bu durumu özellikle kendisinin istediğini ifade etti.

 

 

Şeker yok, gazoz da yok

Belediyenin, Bozdoğan'ın simgesi olan ve 1976 beri vatandaşların beğenisini kazanan Madran Gazozu 'nu üretemediğini söyleyen Cumhur İttifakı Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Ufuk Altıntaş, gazoz yapmak için şeker alacak paraları yok. Esnaftan üç beş çuval şeker alıyorlar. Bozdoğan Esnafı Belediyeye şeker vermiyor. Çünkü para yok. Üç beş çuval şekerin parasını dahi veremiyorlar iddiasında bulundu.

Madran  Memba Suları Dolum Tesisi'nde çalışıp emekli olanlara eskiden gazoz için ne kadar şeker alındığını sorduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Ufuk Altıntaş,  Burdur Şeker Fabrikası'ndan şekerin kamyonlarla geldiğini ifade ettiklerini , şimdi ise üç beş çuval şekerle  gazoz yapmaya kalkıştıklarını, bu beceriksizliğin faturasını Bozdoğan'ın ödediğini, bunların yüzünden şeker ticaretini bırakan Bozdoğanlı iş adamlarının olduğunu dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

Belediye başkanının yüreği varsa açıklasın

Mahallelere yapılan ziyaretlerin tanışma ve sohbet amaçlı olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Ufuk Altıntaş, projelerimizi ikinci etap mahalle ziyaretlerinde açıklayacağız. Sizlerle görüşmelerimiz devam edecek. Düşüncelerimizi açıklayacağız. Öneri ve düşüncelerinizi dinleyeceğiz. Projelerimizi açıklayamadığımızı söyleyenler varmış. Onlar 15 yıl boyunca açıkladıkları projelerin hangisini gerçekleştirmişler,nerede Hayvan Pazarı, nerede Çamlıdere Mezbahası... onlar yapamazlar, onlar var olanı kapatırlar diye konuştu.

Biz projelerimizi sizlerle  paylaşacağız, yapacağımız projeleri.

Şimdiki yönetimin  Bozdoğan İçin yaptığı tek şey  var; satmak ve kapatmak.

Fırın kapatıldı. Mezbaha Kapatıldı. Çünkü onlar işletmeyi beceremiyorlar, kurtuluşu kapatmakta buluyorlar. Madran  Memba Suları Dolum Tesisi'ni  zor duruma sokan bu zihniyet, bilerek zarar etmesini planlayanlar bu tesisi satmak için fırsat kolladıklarını söyledi.

Para bulmak için ne varsa satıyorlar. Mahallelerde tarlalar, zeytinlikler satıldı.

İlçemizde Belediye Dükkanları satıldı. Para yine yok. İşçinin parasını ödeyemiyor.

 

 

Bilgi Edinme Yasası çerçevesinde Belediyeden bazı konularla ilgili bilgi istediğini ancak Bozdoğan Belediyesi Yönetiminin bilgi vermediğini söyleyen Cumhur İttifakı Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Ufuk Altıntaş,"belediye ile ilgili ortaya atılan iddialar çerçevesinde, bazı kaynaklara göre yaklaşık 43 trilyon, bazı kaynaklara göre yaklaşık 70 trilyon, biz insaflı davranarak 50 trilyon borcu olduğunu söylüyoruz. Yalan varsa ve Belediye başkanının yüreği varsa, açıklasın, belediyenin kaç para borcu olduğunu. Bu borcun nereden geldiğini, kimlere, hangi kurumlara borcu olduğunu açıklasın" dedi.

 

Çerçioğlu  Aydın'ı yönetemiyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Aydın'ı yönetemediği iddiasında bulunan Cumhur İttifakı Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Ufuk Altıntaş,  Aydın'a yapacağını vadettiği 133 projenin yalnızca  13'nü hayata geçirebildiğinin altını çizerken, Aydın Türkiye'nin en pahalı suyunu içiyor.  Başkan Çerçioğlu'nun en iyi becerdiği bir iş, reklam yapmak, Kuşadası'nda muhtarlara yemek vermek, Aydınlı bayanlarla oynamak.

 Aydın için hazırladığı bütçenin azami ‰48 'ni gerçekleştirebildiğini söyleyen Belediye Başkan Adayı   Altıntaş, çünkü  ilçe belediye başkanları özellikle kendi partisinden olan ilçe belediye başkanları ile anlaşamıyor" dedi.

Cumhur İttifakı Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Ufuk Altıntaş, Aydın Büyükşehir ve Bozdoğan Belediyesi ile ilgili yanlış ve yanlı uygulamaların sayılayamayacak kadar çok olduğunu ifade ederken "tüm bu olumsuzluklardan 01 Nisan 2019 sabahı ufukta  parlayan güneşle bu kötü gidişattan kurtulacağız" dedi.

 

 

 

 

 

  

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ?
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
87
73
1
3
28
32
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
52
54
12
4
16
32
4
Rizespor
48
43
12
6
14
32
5
Beşiktaş
48
42
12
6
14
32
6
Kasımpasa
46
55
12
7
13
32
7
Başakşehir
46
42
12
7
13
32
8
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
9
Alanyaspor
42
41
10
12
10
32
10
Antalyaspor
42
36
10
12
10
32
11
A.Demirspor
40
48
10
13
9
32
12
Samsunspor
38
36
14
8
10
32
13
Ankaragücü
37
40
11
13
8
32
14
Kayserispor
37
36
12
10
10
32
15
Konyaspor
36
34
12
12
8
32
16
Hatayspor
33
36
13
12
7
32
17
Gaziantep FK
31
35
17
7
8
32
18
Pendikspor
30
36
16
9
7
32
19
Karagümrük
30
35
16
9
7
32
20
İstanbulspor
16
25
21
7
4
32
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı