| Her yıl olduğu gibi bu yılda vatani görevini yapmaya giden gençlerimiz için Belediye Kültür Sitesi’ nde eğlence düzenlendi.
Eğlenceye Kaymakamımız Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı J. Yzb. Ali İhsan Kurtulan, Belediye Başkanı Tümer Apaydın, İlçe Emniyet Amiri Vekili Eşref Acar, Bozdoğan Noteri Mustafa Kemal Pınar, asker aileleri ve yakınları katıldı.
90/3 tertip askerler tek tek çağrılarak misafirlere tanıtılırken, Kaymakamımız Mahmut Kaşıkçı askere gidecek olan gençlere askerliğin kutsal bir görev olduğunu hatırlatarak, “bu görevi gereken biçimde yapacağınıza inanıyorum” dedi.
Belediye Başkanı Tümer Apaydın, gençlere seslenerek, “kutsal vatani görevlerinizde başarılar diliyorum. Dönüşte yine birlikte Bozdoğanımız için güzel çalışmalar yapacağız. Anne ve babalar ne mutlu sizlere ki evlatlarınızla bu güzel ve anlamlı gününde birliktesiniz. Umarım asker dönüşünde de evlatlarınızın mürüvvetini görmek nasip olur” dedi.
Orkestra Grup Deniz Han’ın müziği eşliğinde eğlenen gençlere Belediye Başkanı Tümer Apaydın da eşlik ederken, gençler geç saatlere kadar aileleri ile birlikte eğlendiler. |